Före och efter sockring – ett lyckat resultat!

Optimal hårlängd för socking är 3 mm. Är det mycket längre än så debiterar vi från 49 kr för trimning.

Prislista

Råd FÖRE sockring:

 • Dagen då du besöker oss bör du för att få bästa resultatet använda vattenbaserad-kräm & kroppsolja (som YonKa’s Huile Corps) före behandling.
 • För bästa resultat, exfoliera med en bra kroppskrubb 1-3 ggr i veckan, specialt 2 dagar innan sockerbehandling. Däremot,  inte dagen före, eller dagen efter din behandling. Och inte heller samma dag som du ska ha din behandling.
 • Det är bäst att inte sola eller träna före behandlingen.
 • Vi rekommenderar att sockras om du går på antibiotika, om du tror att du har en infektion, eller i förekommande fall om har din menstruation, detta eftersom du då kan vara mer känslig.
 • Använd inte rakhyvlar eller andra hårborttagningsprodukter så som krämer mellan behandlingarna, eftersom de kommer att påverka ditt resultat i en negativ riktning. Målet är att förfina och minska din hårtillväxt och att få en frisk hud.
 • Regelbundet rengöra med en naturlig rengöringstvål och återfukta med Lait Corps. Att göra detta kommer att säkerställa att din hud är i bästa möjliga skick före och efter varje behandling.
 • Kom ihåg, borttagning av hår som vuxit till ca 3 mm eller kortare regelbundet leder i de flesta fall till permanent hårborttagning. 3 mm eller kortare är idealisk hårlängd för borttagning, då undviks även obehagligt drag i håret under behandling.
 • Samma dag som din behandling, ta ett bad, häll i drygt 1 dl Döda havet salt och ligg i badet under ca 20 minuter. Detta kommer att rensa ut hårsäckarna och avgifta huden. Efter badet, applicera del  Huile Corps hudcell mjukgörare och en del återställning YonKa Lait Corps

Råd EFTER sockring:

 • Vi rekommenderar att du väntar ca 24 timmar innan du utsätter huden för sol och solarie.
 • Om du använder solskyddskräm se till att du smörjer in huden med Lait Corps Hydrating lotion innan solskyddet. Även det bästa solskyddsmedlet innehåller zinkoxid och titandioxid.
 • Undvik parfymerade tvålar och produkter med kemiska irritanter och smink 12 timmar efter behandlingen.
 • Använd inte någon av dina egna krämer eller lotion under de närmaste 24 timmarna. SugarMe Esthetics kan inte hållas ansvarig för vilka ingredienser dessa krämer innehåller. SugarMe Esthetics har utvecklat ett komplett system för hemvård utformat och anpassat just för sockring. Dessa produkter är extremt säkra och effektiva. Utvecklade för nyligen sockrade hud där hårsäcken måste skyddas och tas om hand!
 • Undvik direkt värme, såsom varma bad/dusch.
 • Huden som blivit behandlats bör inte gnidas eller skrapas upp till 12 timmar efter behandling.
 • Bör undvika att bära åtsittande kläder omedelbart efter behandlingen.
 • Klienter ska inte träna omedelbart efter behandlingen.
 • Efter din bikini, bröst eller rygg behandling, vi rekommenderar att ha en lerbehandling och tonic. Denna behandling kommer att minska inflammation som uppkommer efter att hårstrån avlägsnats och lugna huden. Den ungerska leran kommer också att avgifta tilltäpptheter som är kvar i hårsäcken efter avlägsnande av håret. Återfuktande kräm, så som Yon-Ka Lait Corps används efter att leran tagits bort för att återföra näring åt huden.

Inåtväxande hårstrån och finnar kan förekomma efter behandlingen. Därför rekommenderar vi stark att man efter behandlingen inte använda produkter som inte rekommenderas av oss, ofta har det visat sig att de snarare kan förvärra reaktionen istället för att häva eller förhindra den.

Inåtväxande hårstrån bildas då döda hudceller byggs upp över hårsäckens mynning. Det nya håret har inte styrkan att driva sin väg genom de döda hudcellerna mot ytan, så istället börjar de växa inåt. De med torr hud är särskilt benägna att råka ut för detta. För att komma till rätta med detta ska huden varannan dag blötläggas (ex bada) och sedan skrubbas med exempelvis salt från Döda havet 1-3 ggr / vecka, eller daglig exfoliering så som Yon-Ka Phyto-Gel Exfoliant.

Efter skrubbning ska huden återföras näring, det sker med hjälp av Yon-Ka Lait Corps återfuktande lotion.

“Exfoliera döda celler! De är döda, de kan inte komma till liv igen.
Återför näring till de andra cellerna för att hålla dem vid liv!
Yon-Ka Lait Corps & Huile Corps fungerar så som föda för din hud. Ta bort de döda cellerna, och mata de levande, hålla dem full av näring. ” -Aimee.

*Undvik att använda dush-/badsvamp av dålig kvalitet om du inte byter dem mycket regelbundet. Svamparna har svårt att torka ordentligt. En fuktig, varm svamp är en perfekt grogrund för bakterier. Vi rekommenderar att du använder exfolierande handskar eller en trasa/handduk som regelbundet rengörs eller byts ut.

Finnarär ett liknande resultat av att döda celler blockerar porerna/hårsäckarna. Ofta på områden som är oljiga som ansikte, rygg och bröst. Finns det mycket olja under ytan av huden är risken stor att en finne uppkommer. När håret tas bort den kan dra med sig en del av oljan och talgen upp till ytan. Då är det perfekt att lägga på den ungerska leran , den behandlingen kommer att avgifta eventuellt kvarvarande olja och talg för att eliminera risken för finnar. Kom ihåg, för att undvika att döda celler stockar sig över porerna/hårsäckarna så måste de tas bort. Skrubba och avgifta dina porer med salt från Döda havet varannan dag! Återfukta din hy! Om du ger näring till din hud med Lait Corps kommer den inte att dö i samma omfattning och takt, och därmed undviks att poren blockeras. Blockeras inte poren så förhindras utbrott av finnar och du kommer att ha glad, frisk, slät och vacker hud!

– Följ rekommendationerna och du kommer att uppleva fantastiska varaktiga resultat till följd av din hårborttagning.