Jobba hos SugarMe Esthetics!


Vi har ett fantastiskt dilemma… Vi har fler kunder än vad vi kan ta hand om! Därför söker vi just nu efter fler fantastiska medarbetare!

Vi är i behov av både dig som är utbildad hudterapeut, massageteraput och av dig som inte har en utbildning men ett brinnande intresse för skönhet.


Jobb för dig som är utbildad hudterapeut

Vi erbjuder vi utbildning till att även bli Sugarista för att jobba med hårborttagning genom sockring med produkter från Tamara’s Professional Body Sugaring.
Dessutom får du möjlighet att jobba med ansikts- och kroppsbehandlingar med vårt fantastiska hudvårdsmärke Yon-Ka. Vi har även flera andra behandlingsmetoder så som CACI non surgucal facelift, Micro demabration och Oxygen från Crystal Clear och tandblekning med Mega White Express Teeth Whitening.


Jobb för dig som inte har en hudterapututbildning

Vi erbjuder utbildning till att bli Sugarista för att jobba primärt med hårborttagning med sockerpasta. Dessutom tandblekning med Mega White Express Teeth Whitening.


Jobb för dig som är utbildad massageteraput

Förutom massage får du även möjlighet att använda fantasiska produkter från Yon-Ka samt utföra tandblekning med Mega White Express Teeth Whitening. Har du intresse för det så har du även möjlighet att utbilda dig till Sugarista för att utföra hårborttagning med sockerpasta.


Att jobba på SugarMe Esthetics

Vi är ett tight team med en mycket familjär känsla och relation till våra underbara kunder. Du kommer erbjudas stora möjligheter att påverka både din lön och arbetstider. Vi har ofta öppet både morgon och kväll samt helger.

Vi har väldigt många kunder som jobbar på ambassader etc som endast talar engelska. Så att kunna föra sig i tal och skrift i engelska är näst intill ett måste.


Anmäl ditt intresse för att jobba hos SugarMe Esthetics

För att anmäla intresse för att jobba hos oss skicka ett mail till work”at”sugarme.se (byt ut “at” mot @ när du skickar mailet).

I mailet bifoga:

  1. Personligt brev där du bekriver vem du är och varför du ska erbjudas jobb hos SugarMe Esthetics. Max 1 A4 sida.
  2. CV där du i kronologisk ordning beskiver dina erfarenheter och utbildningar etc.
  3. Ett plus är om du bifogar ev. utbildningsintyg / diplom.