LÅT OSS TA HAND OM
DITT ANSIKTE

Din tur att uppleva Ansiktsbehandlingar hos SugarMe Esthetics

Vi erbjuder över  40 olika ansiktsbehandlingar som var och en är utformad för att behandla unika problem och behov.


Dermapen - Micro-needling

Dermapen är en avancerad behandlingsmetod som behandlar bland annat fina linjer och rynkor, pigmenteringar, ärr, hudelastisitet, lyster, förstorade porer och acne. 


Läs mer om Dermapen och Micro-needling här

Yon-ka ansikte

Yon-Ka

Från Yon-Ka kommer majoriteten av våra hudvårdsprodukter. Yon-Ka är en naturlig hudvårdsserie som har utvecklats av några av Paris bästa vetenskapsmän sedan 1954. Yon-Ka levererar eviga dramatiska hudvårdsresultat för ansikte och kropp, produkterna är speciellt utvecklade för problemet som just din hud lider av.

Yon-ka ansikte

CACI - Non surgical solutions

CACI är en unik behandlingsmetod där mikroström användes för att ”omskola” musklerna  så att man får en lyftande effekt. Detta är mycket populärt att utföra i ansiktet men kan även utföras på andra kroppsdelar. Ett mycket bra alternativ till de toxininjektioner som annars är alternativet, så som botox.


Läs vad som skrivs i Media om CACI här.

Yon-ka ansikte

Crystal Clear

Crystal Clear utvecklar tekniker och maskiner för MikroDermabrasion och Oxygen (syre) –behandlingar. Tekniker utformade för problematiska hudproblem och för att få direkta och djupt resultat riktat mot rynkor, tidigt akne, ärr, pigmentering, mörka ringar, förstorade porer etc.