REDO FÖR
VÄRLDENS BÄSTA MASSAGE?

Upplev Massage hos SugarMe Esthetics

På SugarMe Esthetics kombinerar vi vetenskap med de läkande makterna från naturen för att få balans och harmoni. Designade för att frigöra ditt sinne från stress, bibehålla hälsan i din kropp och förnya en balans, använder vi i alla våra massager, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar oss utav Yon-Ka. En proffesionell hudvårdsserie från Paris. Även doftfria alternativ är tillgängliga.  

Terapeutisk- och idrottsmassage

En uppfriskande helkroppsmassage som kombinerar olika tekniker och fokuserar på varje enskild persons problem. Denna reparerande behandling erbjuder en lindring på specifika områden i kroppen.Med de olika teknikerna och med mer intensiva tryck hanteras områden med kroniska spänningar. Med hjälp av blod- och lymfcirkulationen lindras ömmande muskler och strukturella obalanser förbättras.


Svensk massage

Svensk Massage ger en skräddarsydd massage som låter din terapeut behandla kroppens obalans och stress och framkallar en känsla av total avslappning för hela kroppen och indisk huvudmassage.


Gravidmassage

Unna dig tid för att ta hand om dig själv. Under detta skede av omvandling och förändring i kroppen, kan vår terapeut hjälpa till att få dig att känna dig som ditt bästa och se fantastisk ut, genom att ge lindring och avslappning. 

För att försäkra våra mammors bekvämlighet under sin behandling kommer vi att använda oss utan stödkuddar. 


Denna vårdande helkroppsmassage med en varm olja, har en lugnande effekt för både mamman och bebisen. De lugnande efflouragen lindrar värk och smärta genom graviditeten och tillåter den väntande kroppen att slappna av, stärka immunsystemet och lindra stress. 

Användandet av Yon-Ka’s Huile Corps 2, rik på olja från sojabönor, gör att huden blir mjuk och mer elastisk för att förebygga hudbristningar.


 Du är välkommen att boka in för en konsultation med våra terapeut att träffas och diskutera en plan som passar dig bäst. Boka behandling eller konsultation via vår onlinebokning system eller ring/ maila oss.