Massage hos SugarMe Esthetics

Redo för världens bästa massage?
 Upplev massage hos SugarMe Esthetics!

På SugarMe Esthetics kombinerar vi vetenskap med de läkande makterna från naturen för att få balans och harmoni. Designade för att frigöra ditt sinne från stress, bibehålla hälsan i din kropp och förnya en balans, använder vi i alla våra massager, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar oss utav Yon-Ka. En proffesionell hudvårdsserie från Paris. Även doftfria alternativ är tillgängliga.  

Deep tissue massage

En uppfriskande massage som fokuserar på varje enskild persons problem. Denna reparerande behandling erbjuder en lindring på specifika områden i kroppen. Med de olika teknikerna och med mer intensiva tryck hanteras områden med kroniska spänningar. Med hjälp av blod- och lymfcirkulationen lindras ömmande muskler och strukturella obalanser förbättras.

Avslappnande massage

Avslappnande massage som behandlar kroppens obalans och stress och framkallar en känsla av total avslappning för hela kroppen.

Gravidmassage

Graviditet kan ge smärta på olika ställen och du förtjänar att ta hand om dig! Våra terapeuter kan hjälpa dig att känna och se fantastisk ut, genom att ge lindring och total avslappning. Lugnande effleurage lindrar värk och smärta genom graviditeten och tillåter den väntande kroppen att slappna av, stärka immunsystemet och lindra stress. För att försäkra våra mammors bekvämlighet under sin behandling, har vi tillgång till gravidkudde och/eller stödkuddar.


Massagen utförs med olja, vilket har en lugnande effekt på kroppen och musklerna. 


Du är välkommen att boka in för en konsultation med våra terapeut att träffas och diskutera en plan som passar dig bäst. Boka behandling eller konsultation via vårt onlinebokning system eller ring/maila oss.