Massage hos SugarMe Esthetics

Redo för vÀrldens bÀsta massage?
 Upplev massage hos SugarMe Esthetics!

PĂ„ SugarMe Esthetics kombinerar vi vetenskap med de lĂ€kande makterna frĂ„n naturen för att fĂ„ balans och harmoni. Designade för att frigöra ditt sinne frĂ„n stress, bibehĂ„lla hĂ€lsan i din kropp och förnya en balans, anvĂ€nder vi i alla vĂ„ra massager, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar oss utav Yon-Ka. En proffesionell hudvĂ„rdsserie frĂ„n Paris. Även doftfria alternativ Ă€r tillgĂ€ngliga.  

Deep tissue massage

En uppfriskande massage som fokuserar pÄ varje enskild persons problem. Denna reparerande behandling erbjuder en lindring pÄ specifika omrÄden i kroppen. Med de olika teknikerna och med mer intensiva tryck hanteras omrÄden med kroniska spÀnningar. Med hjÀlp av blod- och lymfcirkulationen lindras ömmande muskler och strukturella obalanser förbÀttras.

Avslappnande massage

Avslappnande massage som behandlar kroppens obalans och stress och framkallar en kÀnsla av total avslappning för hela kroppen.

Gravidmassage

Graviditet kan ge smÀrta pÄ olika stÀllen och du förtjÀnar att ta hand om dig! VÄra terapeuter kan hjÀlpa dig att kÀnna och se fantastisk ut, genom att ge lindring och total avslappning. Lugnande effleurage lindrar vÀrk och smÀrta genom graviditeten och tillÄter den vÀntande kroppen att slappna av, stÀrka immunsystemet och lindra stress. För att försÀkra vÄra mammors bekvÀmlighet under sin behandling, har vi tillgÄng till gravidkudde och/eller stödkuddar.


Massagen utförs med olja, vilket har en lugnande effekt pĂ„ kroppen och musklerna. 


Du Àr vÀlkommen att boka in för en konsultation med vÄra terapeut att trÀffas och diskutera en plan som passar dig bÀst. Boka behandling eller konsultation via vÄrt onlinebokning system eller ring/maila oss.