Välkommen till SugarMe Esthetics


SugarMe Esthetics är din bästa skönhetssalong i Stockholm och Östermalm!


Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av flera unika behandlingsmetoder, metoder som gör att vi kan inrikta behandlingen av dig på ett sätt som ger dig de resultat du hoppas på. 


Vi erbjuder framför allt: ”Body Sugaring”, hårborttagning. Detta är vad vi en gång började med och har sedan dess blivit lite av vår signaturbehandlingsmetod, där av företagsnamnet. Du har inte provad Sockring förrän du gjort det hos oss. 


En naturlig hudvårdsserie som heter Yon-Ka. Produkterna har utvecklats av några av Paris bästa vetenskapsmän sedan 1954. Yon-Ka levererar eviga dramatiska hudvårdsresultat för ansikte och kropp, produkterna är speciellt utvecklade för problemet som just din hud lider av. 


Caci -icke-kirurgisk ansiktslyftning- en behandlingsmetod där mikroström användes för att ”omskola” musklerna i framför allt ansiktet så att man får en lyftande effekt. Ett mycket bra alternativ till de toxininjektioner som annars är alternativet. 


Crystal Clear utvecklar tekniker och maskiner för MicroDermabrasion och Oxygen (syre) –behandlingar. Tekniker utformade för problematiska hudproblem och för att få direkta och djupt resultat riktat mot rynkor, tidigt akne, ärr, pigmentering, mörka ringar, förstorade porer etc. 


Megawhite Express Tandblekning, med resultat som ger upp till 12 nyanser vitare tänder på 20 minuter, och utan biverkningar så som känslighet i tandkött.


Osäker på vilken behandling du ska välja?

Ring, maila eller chatta med oss!

För alla behandlingar erbjuder vi dessutom en 15 min gratis konsultation om du har ytterligare frågor efter att ha läst allt om våra behandlingar på vår hemsida.Vi ses på SugarMe Esthetics.


Vår personal.

Klicka här för att träffa vår personal
Org nr: 556903-2955 

Telefon: 010-330 04 60