MegaWhite Blue Fusion

Express Tandblekning!

4-14 nyanser på 20 min

Tandblekning Stockholm SugarMe Esthetics

20 min Express Tandblekning i Stockholm!

4-14 nyanser vitare tänder på bara 20 minuter!
Tandblekning utan väteperoxid = Ingen känslighet i mun och tänder efter behandlingen!

Välkommen till SugarMe Esthetics för Express Tandblekning i Stockholm.

Endast 1 495 kr!

MegaWhite Blue Fusion 20 Min Express Tandblekning

Megawhite express laser-tandblekning bygger på marknadsledande tandblekningsteknik i kombination med en “world wide” exklusiv tandblekningsformula. 


Spetsteknologi och senaste tandblekningsutrustning i kombination med vår exklusiva Megawhite tandblekningsprodukt ger dig ett kändisleende på endast 20 minuter! 


Denna professionella tandblekning ger dig 4-14* nyanser vitare tänder på bara 20 minuter!

Hur ofta kan man göra tandblekning?

Vår MegaWhite BlueFusion tandblekning kan utföras vid behov. Dock max 2 ggr under samma dag.

De flesta av våra kunder gör en tandblekning 3-4 gånger per år.

Då vårt tandblekningssystem är utan väteperoxid så skadas inte emaljen och du lämnar oss utan känslighet i tänderna.

Vem kan göra tandblekning?

MegaWhite Blue Fusion tandblekningssystem lämpar sig för alla; Gammal eller ung, kvinna eller man, rökare eller icke rökare, ja alla. Om dina tänder och gom har god hälsa är vi övertygade om att du kommer uppskatta vår Megawhite tandblekning. 

Är det något jag måste göra före Tandblekningen?

Borsta tänderna före ditt besök hos oss för din tandblekning.


För bästa resultat rekommenderar att du besöker din tandläkare för en professionell rengöring av dina tänder. Speciellt om det var 6 månader, eller mer, sedan ditt senaste besök. 

Är det något jag måste tänka på efter Tandblekningen?

Under tandblekningen avlägsnas dina tänders missfärgning och samtidigt lämnas tändernas porer exponerade. Vi rekommenderar därför att du inte dricker eller äter något 30 minuter efter avslutad tandblekning. 

För bästa långvariga resultat rekommenderar vi även att du undviker mat och dryck med mörka färger (exempelvis kaffe, te och rött vin), samt rökning och snusning 24 timmar efter avslutad behandling.

Vilket resultat kan jag förvänta mig av Tandblekningen?

MegaWhite Blue Fusion tandblekning innehåller inte väteperoxid (som endast är tillåtet för användning av tandläkare). Detta innebär att vid tandblekningen så bleks inte själva tanden utan det är tandens missfärgningar som avlägsnas.


Tandblekningen kan inte göra tanden ljusare än vad själva tanden är, det har sin grund i tandens genetiska konstruktion. Likväl kan inte en tand av konstgjort material blekas så att den blir vitare än den nyans den hade då den sattes in.  Missfärgning som uppkommit efter att denna sattes in kommer dock blekas. 


Tandblekningens resultat beror därför mycket på vad tanden har utsatts för genom mat, dryck, rökning etc.

Hur länge håller tandblekningens resultat?

Tandblekning är inte en permanent behandling då tanden missfärgas av saker du äter etc. Beroende på dina vanor så kommer resultatet från tandblekningen att vara från några månader till flera år. En rökare som dricker kaffe och vin och äter mycket mörk choklad kommer ha ett resultat som varar betydligt kortare tid en den som gör motsatsen.

Känner du att du vill göra en ny tandblekning så kontakta oss direkt och boka in en ny tandblekning.

Kan alla få vitare tänder?

Allt du äter och allt du utsätter dina tänder för lämnar spår i tandens porer. Därför blir allas tänder normalt missfärgade med tiden. Hur missfärgade de blir beror på vad tänderna utsätts för. Kaffe, te, öl, vin, choklad, snus, rökning är exempel på saker som missfärgar tänderna. Missfärgning kan även komma från mediciner så som antibiotika.

Då alla utsätter sina tänder för olika utmaningar så varierar även tandblekningens resultat från individ till individ.

De flesta som besöker oss upplever en tandblekning som ger mellan 4-14 nyanser vitare tänder.

Vid denna typ av tandblekning kan man aldrig välja färg från en skala hur vita tänder man önskar. Tandblekningen bleker de missfärgningar som finns och den nyansen du får efter tandblekningen är den nyans som dina har utan missfärgningar.

Skulle man inte vara nöjd så finns möjligheten att besöka en tandläkare för kunna bleka även emalj.

Måste man gå till tandläkaren innan tandblekningen?

Vi rekommenderar starkt att man gör en grundlig undersökning av sina tänder hos en tandläkare innan tandblekningen utförs för att ta bort tandsten och säkerställa att man inte har tandskador eller karies och hål i tänderna. Dessa tillstånd bör åtgärdas innan tandblekning utförs för att du ska få ett så bra resultat som möjligt.

Kan en plasttand eller porslinstand blekas?

Plasttänder och porslinständer kan inte blekas. Det samma gäller fyllningar eller lagningar i tänder. Har man en konstgjord tand eller lagning så utgör inte tandblekningen någon fara eller risk för skada. Fyllningar och lagningar i tänder är gjorda med o-organiska material och påverkas inte av tandblekningen.

Likväl som en äkta tand så missfärgas även en konstgjord tand. Detta betyder att även missfärgningar på en konstgjord tand kommer att blekas. Men endast till tandens ursprungliga färg. 

Har lagningen eller den konstgjorda tanden fått en färg som matchat en missfärgad tand så kan denna tand få en gulare nyans än de blekta tänderna. Det kan betyda att du i så fall behöver byta ut den konstgjorda tanden för att du ska få ett enhetligt resultat.

Får man ilningar i tänderna efter tandblekning?

MegaWhite Blue Fusion tandblekningssystem som vi använder är mycket skonsamt mot tänderna och bryter inte ner emaljen. Detta betyder att tandblekningen inte ordskar ilningar i tänderna eller andra obehag. 

Under själva behandlingen så har du (se filmen länge upp på sidan) en tandskena i munnen som är fylld med blekningsgel. Skenan kan för vissa kännas obekväm men den känslan försvinner så fort behandlingen är över.

Megawhite tandblekning stockholm