Behandla Pigmentering med DermaPen 4

Hyperpigmentering och pigmenteringsfläckar är en missfärgning av huden orsakad av interna fysiska faktorer och / eller externa faktorer, vilka kan vara hormonförändringar, solexponering, hudtyp, trauma och hudens naturliga åldrande.
Pigmenteringsproblemen visar sig som områden med ojämn hudton, mörkhet, åldersfläckar eller fräknar. Pigmenteringen uppstår när det blidas ett överskott av melanin (hudpigment). Ytpigmentering (epidermal eller superficial) påverkar vanligen ljusare hudtoner och orsakas oftast av skador efter solning. Exempel på detta är solfläckar, åldersfläckar och fräknar
Djupare pigmentering (dermal) kan orsakas av trauma, medicinering eller hormoniella faktorer. Hit räknas acneärr, födelsemärken och kloasma / melasma.

DermaPen är en mycket effektiv behandlingsmetod för behandling av hyperpigmentering, särskilt på mörkare hudtoner, där laserbehandling troligen inte är det säkraste behandlingssättet då det föreligger en risk för ytterligare pigmentering.

Behandlingen med DermaPen skapar upp till 1 920 fraktionerade mikrokanaler per sekund i huden. Detta främjar en mer balanserad och normaliserad cellfunktion

Då behandlingen direkt påverkar  melanocyter (pigmentproducerande celler) så stimuleras en  reparations- och korrigeringsprocess som ger en jämn hudton, som ger ett strålande utseende.

behandling

Individuella avvikelser förekommer ofta, men ovan problem behandlas vanligen genom:

3-6

Behandlingar

45

Minuter

2-4

Veckors intervall