Ansiktsbehandlingar och hudvård

för dig som är gravid

Hos oss kan du som gravid få njuta av olika behandlingar och produkter som är helt säkra under graviditet och amning.
Läs nedan om de behandlingar och produkter som är säkra att genomföra och använda för dig som är gravid eller ammar.

Gravidsäkra Ansiktsbehandlingar

iS Clinical Fire and Ice

Fire and Ice är en ansiktsbehandling från iS Clinical som verkar föryngrande och återuppbyggande på ett säkert och effektivt sätt. I behandlingen ingår en starkare peeling som tar bort döda hudceller, verkar anti-age och djuprengör huden. Därefter läggs en kylande, återfuktande mask som kommer lugna, återfukta och ge ett otroligt lyster.

Behandlingen ger huden det bästa av två världar med kombination av varma och kylande egenskaper och passar dig som vill ha en riktig "Red Carpet Treatment" 

Se hur behandlingen går till här:

Yon-Ka Ansiktsbehandlingar

Yon-Kas klassiska ansiktsbehandlingar är de perfekta ansiktsbehandlingarna om du är ute efter avkoppling, rengöring och återfuktning av huden. Beroende på vad just du behöver i stunden, så har Yon-Ka ett brett utbud med olika ansiktsbehandlingar med varierande fokus. Oavsett vilken du väljer kommer du få en avkopplande stund och lämna salongen harmonisk.

Natural Face Lift med Gua Sha

Natural Face Lift med Gua Sha är mer än bara en ansiktsbehandling - behandlingen kombinerar hands-on massagetekniker för att lyfta och tona ansiktsmusklerna samtidigt som spänningar löses upp. Med hjälp av Gua Sha verkyg kan en djupare teknik utföras och efter behandlingen kommer du känna dig avslappnad, mer tonad och pigg i ansiktet. 

Sugaring

Sockerpasta består enbart av socker, vatten och citronsyra, vilket gör sugaring till en säker hårborttagningsmetod under graviditet och amning. Intimsockring kan utföras under hela graviditeten ända fram till att det är dags att föda. Vi hjälper dig med stödjande kuddar och extra tid om så behövs.


Att gå till en välutbildad terapeut inom sockring är viktigt för att du som gravid ska få en säker, trygg och behaglig behandling. Hos SugarMe Esthetics har alla våra Sugaristas en gedigen utbildning inom sockring.

Massage

Som gravid kan kroppen ömma lite extra och det är viktigt att du tar hand om kroppen. Vi erbjuder gravidmassage med gravidkudde och andra stödjande kuddar om du behöver. Massagen anpassas efter dig och vad du behöver för stunden.

Lash- och browlift

Lash- och browlift kan göras under graviditet och amning. Vill du enbart färga fransar och bryn är det lika säkert och inga problem att göra trots graviditet. Slipp mascaran och brynpennan - testa lash- och browlift som lyfter din blick!

Pedikyr

Unna dig en pedikyr och ge fötterna lite extra kärlek. Vi erbjuder spa pedikyr som inkluderar peeling och härlig fotmassage. 

Välj med eller utan lack - vi använder oss av kvalitativa CND klassiska lack.

Tandblekning

MegaWhite tandblekning är en snäll men effektiv tandblekning utan ilningar eller obehag. Efter bara 20 minuter kan dina tänder bli 4-14 nyanser ljusare. 


Hudvård och tillbehör för gravida

Att ta hand om huden hemma är en förutsättning för en hälsosam och välmående hud. 

Nedan hittar du hudvård och tillbehör som är säkra att använda under graviditet och amning. 

Ta hand om dig, ge bort i present till en blivande mamma eller överraska med det perfekta kitet på babyshowern.

iS Clinical

Ett resultatinriktat hudvårdsmärke med aktiva ingredienser som är gravidsäkra, då de aktiva ingredienserna inte absorberas in i blodomloppet. Sortimentet består av exfolierande produkter, serum, återfuktande mask och dag- och nattkrämer. 

Sale Off
is Clinical Active Peel System
1 230 kr
Sale Off
iS Clinical The Essentials Clarity Trio
900 kr
Sale Off
is clinical repair moisture emulsion 50 ml
1 405 kr
Sale Off
is clinical tri-active exfoliating masque 120 ml
1 275 kr
Sale Off
is clinical sheald recovery balm 15g
395 kr
Sale Off
is clinical active serum 15 ml
1 175 kr

ColoreScience

Make up med SPF! ColoreScience har ett brett make up sortiment med solskydd i alla produkter. Under graviditet är det större risk att få pigmentfläckar och gör det därför ännu viktigare att skydda ansiktet från UV-strålar. ColoreScience gör det smidigt att sminka sig samtidigt som du skyddas mot solen.

ColoreScience kan även appliceras på barn för att skydda dem mot UV-strålar. 

Sale Off
ColoreScience Tint du Soleil SPF 30 30ml (Makeup) från ColoreScience. | SugarMe Esthetics
575 kr230 kr