Vad är HydraFacial ansiktsbehandling 

och vad gör HydraFacial så populär?

Få personlig rådgivning och hjälp att boka HydraFacial

Ring oss idag  +46 10 330 04 60

Vad är en HydraFacial behandling?

HydraFacial eller AquaFacial, som ansiktsbehandlingen också kallas ibland, har du säkert hört talas om då den ofta samtidigt kallas för en "mirakelbehandling". Ända sedan HydraFacial uppfanns 1997 av Roger Ignon och kollegan Bill Cohen har behandlingen varit en stor favorit bland världens främsta kändisar. Framför allt då HydraFacial ansetts vara en av de allra bästa ansiktsbehandlingarna som finns.


På senare tid har HydraFacial blivit mer och mer populär även utanför den yttersta kändiseliten för alla som vill uppleva och få den renaste hud du någonsin upplevt.


För att med ord får en beskrivning av hur HydraFacial är så kan man läsa hur den kända skönhetsbloggaren Jess Ann Kirby uttryckte sig efter sin första HydraFacial:


"I was shocked at how amazing my skin looked and felt. It was dewy, glowing, hydrated and felt so clean and refreshed. I started getting HydraFacials instead of regular spa facials because I couldn’t get over the difference in my skin."


Upplev en HydraFacial Platinum på 3.5 min!

I videon nedan gör Aimee en 75 minuters HydraFacial, så att du kan uppleva hur en HydraFacial behandlingen går till. Men vi har kokat ner videon till bara 3.5 underbara minuter! Ta fram popcornen och njut!

Våra kunder älskar oss! Läs några av våra senaste Google Reviews:


HydraFacial i Stockholm hos SugarMe Esthetics

Det finns ansiktsbehandlingar och så finns det HydraFacial - det liknar ingen annan ansiktsbehandling på marknaden!

För HydraFacial i Stockholm är SugarMe Esthetics det självklara valet. Vi har gedigen och långvarig erfarenhet av skönhetsvård och HydraFacial är en av våra mest enastående maskiner som ger ett helt unikt och omedelbart resultat!


HydraFacial ansiktsbehandlingar utförs i tre steg.

Steg 1: Rengöring och Peeling

Steg 2: Extrahering och Återfuktning

Steg 3: Inkapsling och Skydd

Detta gäller för samtliga HydraFacial ansiktsbehandlingar, förutom "Platinum" som även inkluderar Lymfatisk dränering före "Steg 1".


HydraFacial har även behandling mot håravfall, som kallas HydraFacial Keravive. Det går att läsa mer om nedan.

HydraFacial JLO Jennifer Lopez

Jämför våra HydraFacial ansiktsbehandlingar

Alla HydraFacial behandlingar är djuprengörande och har en naturligt positiv effekt på linjer och rynkor. Detta gäller även HydraFacial Signature.

Önskas väldigt specifik målinriktning mot exempelvis pigmenteringar, dämpa känslighet eller en extra anti-age boost, rekommenderar vi HydraFacial Deluxe, som anpassas utifrån ditt hudtillstånd och behov med hjälp av en effektiv och kraftfull Booster. HydraFacial Platinum inkluderar även Lymfatisk dränering, för att minska svullnad och transportera bort gifter och överflödig vätska. 

HydraFacial Maskin Närbild
InnehållSignatureDeluxePlatinum
Längd
30 min
45 min
60 min
Djuprengörande
Återfuktande
Anti-Age
LED-ljus terapi
Booster (för specifika hudproblem så som pigmenteringar)
Lymfatisk dränering

HydraFacial Deluxe finns i olika varianter för extra fokus

Väljer du en HydraFacial Deluxe ansiktsbehandling adderar vi en "booster" utifrån vad som passar dina önskemål och behov. 


HydraFacial Boosters:

Dermabuilder

HydraFacial "red carpet" booster. Fyller dina linjer omedelbart och är den perfekta behandlingen inför fest, bröllop eller för att ge huden en rejäl anti-age behandling. En riktig peptid-cocktail!


Britenol

HydraFacials booster anpassad för minimering av pigmenteringar. För dig som vill minimera och/eller motverka uppkomst av pigmenteringar samt jämna ut hudtonen. Innehåller C-vitamin och Alpha-Arbutin 


CIRCADIA Protect Plus

HydraFacials booster i samarbete med CIRCADIA. Denna booster återfuktar och skyddar huden, samtidigt som den minimerar rodnad. Innehåller Hyaluronsyra, Peptider, mängder av antioxidanter samt AcquaCell som ökar fukthalten i huden och verkar anti-age. 


CIRCADIA Chrono-Peptide

HydraFacials booster i samarbete med CIRCADIA. Denna booster är en fantastisk anti-age booster tack vare mängden av anti-age-verkande ingredienser. NeoDermyl, Matrixyl Morphomics Peptider har visat stor effekt av att minimera fina linjer och rynkor. Tack vare peptider och vitamin-D kommer din hud lämnas med ett fantastiskt lyster. ReGen

HydraFacials kollagen-booster! Verkar kollagen- och elastinuppbyggande och minimerar synligheter av linjer och rynkor. Denna booster ger huden mängder av protein samt återfuktning från M-007 Fulvate Complex. 


NassifMd Hydraglucan

HydraFacials booster som återfuktar, reparerar, motverkar linjer och rynkor och ger huden ett fantastiskt glow. Denna booster innehåller en riktig cocktail av antioxidanter så som Hyaluronsyra, betain (återfuktande) och beta-glukan (återfuktande och reparerande). 

HydraFacial Keravive - för en hälsosam hårbotten

Tre-stegs-behandling för en hälsosam hårbotten. HydraFacial Keravive ger ett hälsosamt, tjockare och lystergivande hår!


HydraFacial Keravive är en unik och avslappnade behandling för din hårbotten som fokuserar på att rengöra, exfoliera, återfukta och att ge näring till din hårbotten och ditt hår. 


Efter enbart 1 behandling har HydraFacial Keravive visat effekt av mindre kliande hårbotten, torrhet, flagnande. Efter tre behandlingar av HydraFacial Keravive upplevs håret tjockare och mer hälsosam.


Vi rekommenderar 3 behandlingar av HydraFacial Keravive, samt kontinuerlig egenvård av en spray som du får med dig hem efter behandlingen. 


Lär dig mer om HydraFacial ansiktsbehandling

Vad är HydraFacial?

HydraFacial är en effektiv, djuprengörande och uppfriskande behandling som ger omedelbara resultat. Det är en tre-stegs-behandling som verkar anti-age, tar bort döda hudceller, extraherar orenheter och lämnar huden ren, återfuktad och lugn. Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och skräddarsys utifrån hudens behov.

När kan jag göra HydraFacial?

För att motverka acne, fina linjer, motverka/minimera synlighet av pigmenteringar samt för att minska torrhet i huden. Hela behandlingen verkar anti-age med möjlighet att skräddarsy utifrån din hud och behov.

Hydra Facial ansiktsbehandling

Varför ska jag göra HydraFacial?

HydraFacial liknar inte någon annan behandling på marknaden. Resultatet är en hälsosam och frisk hud med lyster. Att återfukta och ta bort orenheter är grunden för att motverka tidigt åldrande. Då behandlingen inte skapar irritation kan alla hudtyper och hudtillstånd utföra behandlingen. Du kommer aldrig ha upplevt din hud renare än efter en HydraFacial!

Vad kan HydraFacial behandla?

  • Fina linjer och rynkor, anti-age

  • Elasticitet och fasthet förbättras

  • Jämnare hudton och ökad lyster

  • Motverkar pigmenteringar

  • Minskar rodnad och inflammation

  • Fet och acnebenägen hy förbättras

  • Förbättrad fuktbalans

  • Förbättrad möjlighet för serum att tränga ner i huden

Vem kan göra HydraFacial?

Alla hudtyper och hudtillstånd kan göra HydraFacial, även den mest känsliga. Vi anpassar behandlingen utifrån din hudtyp och dina behov.


HydraFacial går utmärkt att utföra på en hud med rosacea, acne, förstorade porer, fina linjer och rynkor. 

Hur lång är en HydraFacial behandling?

Välj mellan Signature 30 minuter, Deluxe 45 minuter eller Platinum 60 minuter.


HydraFacial-behandlingen är snabb och effektiv och kräver ingen downtime (återhämtningstid). Du kan återgå till dina normala aktiviteter direkt efter behandlingen och det går alldeles utmärkt att sminka sig efteråt.

Gör HydraFacial ont?

HydraFacial är en smärtfri behandling. Dessutom så krävs ingen återhämtningstid efteråt!

Hur går en HydraFacial behandling till?

HydraFacial verkar anti-age, djuprengörande och återfuktande. HydraFacial tar bort orenheter, överflödig olja och talg från porer och verkar under hela behandlingens gång anti-age och slussar in antioxidanter, peptider och återfuktande ingredienser.


Likt en dammsugare, sugs talg upp på ett skonsamt och effektivt sätt och din hud lämnas renare än vad du någonsin upplevt! Behandlingen är mycket skonsam och verkar enbart på döda hudceller, vilket betyder att huden inte kommer till skada under behandlingens gång. Utifrån vad din hud behöver, slussas ett anpassat serum ner i huden, vilket är pricken över i:et för att få maximalt resultat av din behandling. Behandlingen avslutas med LED-ljus som verkar lugnande, anti-age och läkande (detta gäller enbart deluxe och platinum).


Väljer du platinum ingår även lymfatisk dränage för att transportera bort överflödig vätska, minska svullnad och ge huden ett lyft! 

Ger HydraFacial bra resultat?

Efter enbart en behandling med HydraFacial kan du se resultat. Huden upplevs mer jämn och får ett direkt lyster. För bästa effekt och för ett långvarigt resultat rekommenderas kontinuerliga behandlingar, 1 gång i månaden.

Har HydraFacial några bieffekter?

Då HydraFacial är en snäll och relativt enkel behandling som fokuserar på anti-age, exfoliating och återfuktning, med minimal risk för biverkningar.

Kan jag göra HydraFacial när jag är gravid?

Nej, när du är gravid eller ammar bör du inte göra HydraFacial. Det beror på att HydraFacial inte testats på gravida eller när du ammar. Därför kan vi inte säga att HydraFacial är säker vid graviditet / amning.

När bör jag undvika HydraFacial?

Kontraindikationer för HydraFacial förekommer. De flesta av nedan är listade på grund av det faktum att HydraFacial inte är testad på förekommande grupp / tillstånd och därför kan vi inte med säkerhet säga att det är säkert.

Vid följande tillfällen bör du inte utföra HydraFacial:

Graviditet

Amning

Roaccutane/isotretinoin (de senaste 12 månaderna)

Autoimmuna sjukdomar

Allergi för skaldjur, honung, aspirin

Svampinfektion/infektion i området

Cancer