CACI - Avancerad icke-kirurgisk ansiktslyftning

CACI - Avancerad icke-kirurgisk ansiktslyftning
CACI arbetar i huvudsak med Mikroström (microcurrent). CACI-behandlingar lyfter och aktiverar musklerna i ansiktet. Synliga rynkor och fina linjer reduceras. Behandlingen ökar den naturliga produktionen av kollagen och elastin.

Vad är CACI ansiktsbehandlingar och för vem är dessa bäst lämpade?

Vilken CACI-behandling är för dig?

Videon härintill ger svar på de frågorna och mycket mer.


CACI Ansiktsbehandlingar

Synergy Advanced Facial 100 min 

Detta är den ultimata Anti-Aging behandlingen med CACI, Microdermabrasion och LED-ljus.

100 minuters målinriktad behandling med CACI mikroström. Ansiktsbehandlingen har som mål och syfte att aktivera musklerna i ansiktet så att de återfår sin fasthet och därmed även rätar ut linjer och rynkor. Dessa effekter kan nås tack vare att man angriper musklerna under huden. 

Ansiktsbehandlingen inkluderar även Microdermabrasion som är en djup peeling. Kombinationen är ett vinnande koncept för att angripa hudens rynkor, linjer och åldringstecken. 

LED-ljus. Ljusterapin och elektriska stimulering från mikroström verkar direkt på så sätt att de reducerar fina linjer och rynkor. Den perfekta anti-aging behandlingen som stramar upp ansiktets muskler och bidrar till hudföryngring.

Ultra Anti-Aging Facial 90 min

Avancerade ansiktsbehandling som fokuserar på alla problem som uppstår då huden åldras. 

Behandlingen inkluderar mikroström som stramar åt och stärker ansiktsmusklerna, ultraljudspeeling som försiktigt men effektivt djuprengör och förnyar huden samt LED-ljusterapi. Ljusterapin och elektriska stimulering från mikroström verkar direkt på så sätt att de reducerar fina linjer och rynkor. Den perfekta anti-aging behandlingen som stramar upp ansiktets muskler och bidrar till hudföryngring.

CACI Non Surgical Facelift med Hydratone Mask 75 min

Ansiktsbehandling med en otrolig kombination av den avancerade icke-kirurgiska ansiktslyftningen. samt den fantastiska återfuktande Hydro Masken. Detta är samma mast  som återfinns i behandlingen Hydratone Facial. 

Små elektriska impulser lyfter och stramar åt ansiktsmusklerna, därefter läggs den otroliga ansiktsmasken Hydratone. Masken är intensivt återfuktande och lugnar och plumpar upp huden. 

Ultra Skin Rejuvenation 45 min

Detta är en hudföryngrande ansiktsbehandling.

I ansiktsbehandlingen används ultraljud som ger huden en skonsam peeling och djuprengöring. Huden får en ny lyster och jämnare utseende. LED-fotostimuleringen används för att fylla ut och förfina linjer och rynkor. Ansiktsbehandlingen ger en intensiv återfuktning av huden samtidigt som den återför näring.

Active Acne 30 min

Ansiktsbehandling speciellt utvecklad för dig med problem med acne.

LED-ljusterapi har i kliniska studier visat sig vara effektiv mot acne. Ljusterapi med rött- och blått ljus är känd för sina antibakteriella, anti-inflammatoriska och ärreducerande egenskaper. Vi använder ljus för att stimulera läkning, och en återfuktande mask för att ge en direkt lindrande och lugnande effekt. Därmed uppnås en även en reducering av rodnad och irritationer.

Eye Revive 40 min

Detta är en ansiktsbehandling som kombinerar mikroströmsbehandlingen med CACI Eye Rolls, samt ögonmasken CACI New Hydro Eye Mask. 

I behandlingen används CACI Eye Revive Serum. Detta serum har kraftfulla anti-aging egenskaper. Ögonmasken är fullpackad med Hyaluronic Acid och Kollagen. Dessa produkter hjälper till att mjuka upp fina linjer och rynkor. Masken har även ingredienser så som grönt tee och gurkextrakt. Resultatet är en mask som lugnar, mjukgör och ger nytt liv åt trötta ögon så att de återfår sin lyster och spänst.

Ultra Eye Treatment 40 min

En av våra mest kompletta ögonbehandlingar. Behandlingen inkluderar mikroström, ultraljudspeeling och LED-ljusterapi. Behandlingen lyfter och framhäver musklerna runt ögonen. Konturerna förbättras, fina linjer minskar och huden återfuktas. Dessutom reduceras påsar och mörka ringar då behandlingen hjälper att ljusa upp. 

Jowl Lift 30 min

Jowl Lift är speciellt framtagen för dig som vill koncentrera behandlingen på musklerna längst käklinjen. Behandlingen lyfter och stramar upp musklerna och förfinar ansiktskonturerna. 

Targeted Skin Lift 60 min

En ansiktsbehandling som djuprengör med microdermabrasion med LED-ljus, följt av mikroström som penetrerar djupare ner i huden och stramar upp och förfinar ansiktskonturerna. Huden lämnas återfuktad och med ett lyster!CACI Kropp

ECM - Electro Cellulite Massage 30 min

ECM är en behandling som har en omedelbar lyftande och skulpterande effekt på rumpa och lår. Mikroströmmens effekt gör att synlighet av celluliter minskas samtidigt som behandlingen ger lymfatisk dränering som minskar toxiner och överflödig vätska. Resultatet är en jämnare och tightare hud!