CACI - Avancerad icke-kirurgisk ansiktslyftning

CACI - Avancerad icke-kirurgisk ansiktslyftning
CACI arbetar i huvudsak med Mikroström (microcurrent). CACI-behandlingar lyfter och aktiverar musklerna i ansiktet. Synliga rynkor och fina linjer reduceras. Behandlingen ökar den naturliga produktionen av kollagen och elastin.

Vad Àr CACI ansiktsbehandlingar och för vem Àr dessa bÀst lÀmpade?

Vilken CACI-behandling Àr för dig?

Videon hÀrintill ger svar pÄ de frÄgorna och mycket mer.


CACI Ansiktsbehandlingar

Synergy Advanced Facial 100 min 

Detta Àr den ultimata Anti-Aging behandlingen med CACI, Microdermabrasion och LED-ljus.

100 minuters mĂ„linriktad behandling med CACI mikroström. Ansiktsbehandlingen har som mĂ„l och syfte att aktivera musklerna i ansiktet sĂ„ att de Ă„terfĂ„r sin fasthet och dĂ€rmed Ă€ven rĂ€tar ut linjer och rynkor. Dessa effekter kan nĂ„s tack vare att man angriper musklerna under huden. 

Ansiktsbehandlingen inkluderar Ă€ven Microdermabrasion som Ă€r en djup peeling. Kombinationen Ă€r ett vinnande koncept för att angripa hudens rynkor, linjer och Ă„ldringstecken. 

LED-ljus. Ljusterapin och elektriska stimulering frĂ„n mikroström verkar direkt pĂ„ sĂ„ sĂ€tt att de reducerar fina linjer och rynkor. Den perfekta anti-aging behandlingen som stramar upp ansiktets muskler och bidrar till hudföryngring.

Ultra Anti-Aging Facial 90 min

Avancerade ansiktsbehandling som fokuserar pĂ„ alla problem som uppstĂ„r dĂ„ huden Ă„ldras. 

Behandlingen inkluderar mikroström som stramar Ă„t och stĂ€rker ansiktsmusklerna, ultraljudspeeling som försiktigt men effektivt djuprengör och förnyar huden samt LED-ljusterapi. Ljusterapin och elektriska stimulering frĂ„n mikroström verkar direkt pĂ„ sĂ„ sĂ€tt att de reducerar fina linjer och rynkor. Den perfekta anti-aging behandlingen som stramar upp ansiktets muskler och bidrar till hudföryngring.

CACI Non Surgical Facelift med Hydratone Mask 75 min

Ansiktsbehandling med en otrolig kombination av den avancerade icke-kirurgiska ansiktslyftningen. samt den fantastiska Ă„terfuktande Hydro Masken. Detta Ă€r samma mast  som Ă„terfinns i behandlingen Hydratone Facial. 

SmĂ„ elektriska impulser lyfter och stramar Ă„t ansiktsmusklerna, dĂ€refter lĂ€ggs den otroliga ansiktsmasken Hydratone. Masken Ă€r intensivt Ă„terfuktande och lugnar och plumpar upp huden. 

Ultra Skin Rejuvenation 45 min

Detta Àr en hudföryngrande ansiktsbehandling.

I ansiktsbehandlingen anvÀnds ultraljud som ger huden en skonsam peeling och djuprengöring. Huden fÄr en ny lyster och jÀmnare utseende. LED-fotostimuleringen anvÀnds för att fylla ut och förfina linjer och rynkor. Ansiktsbehandlingen ger en intensiv Äterfuktning av huden samtidigt som den Äterför nÀring.

Active Acne 30 min

Ansiktsbehandling speciellt utvecklad för dig med problem med acne.

LED-ljusterapi har i kliniska studier visat sig vara effektiv mot acne. Ljusterapi med rött- och blÄtt ljus Àr kÀnd för sina antibakteriella, anti-inflammatoriska och Àrreducerande egenskaper. Vi anvÀnder ljus för att stimulera lÀkning, och en Äterfuktande mask för att ge en direkt lindrande och lugnande effekt. DÀrmed uppnÄs en Àven en reducering av rodnad och irritationer.

Eye Revive 40 min

Detta Ă€r en ansiktsbehandling som kombinerar mikroströmsbehandlingen med CACI Eye Rolls, samt ögonmasken CACI New Hydro Eye Mask. 

I behandlingen anvĂ€nds CACI Eye Revive Serum. Detta serum har kraftfulla anti-aging egenskaper. Ögonmasken Ă€r fullpackad med Hyaluronic Acid och Kollagen. Dessa produkter hjĂ€lper till att mjuka upp fina linjer och rynkor. Masken har Ă€ven ingredienser sĂ„ som grönt tee och gurkextrakt. Resultatet Ă€r en mask som lugnar, mjukgör och ger nytt liv Ă„t trötta ögon sĂ„ att de Ă„terfĂ„r sin lyster och spĂ€nst.

Ultra Eye Treatment 40 min

En av vĂ„ra mest kompletta ögonbehandlingar. Behandlingen inkluderar mikroström, ultraljudspeeling och LED-ljusterapi. Behandlingen lyfter och framhĂ€ver musklerna runt ögonen. Konturerna förbĂ€ttras, fina linjer minskar och huden Ă„terfuktas. Dessutom reduceras pĂ„sar och mörka ringar dĂ„ behandlingen hjĂ€lper att ljusa upp. 

Jowl Lift 30 min

Jowl Lift Ă€r speciellt framtagen för dig som vill koncentrera behandlingen pĂ„ musklerna lĂ€ngst kĂ€klinjen. Behandlingen lyfter och stramar upp musklerna och förfinar ansiktskonturerna. 

Targeted Skin Lift 60 min

En ansiktsbehandling som djuprengör med microdermabrasion med LED-ljus, följt av mikroström som penetrerar djupare ner i huden och stramar upp och förfinar ansiktskonturerna. Huden lÀmnas Äterfuktad och med ett lyster!CACI Kropp

ECM - Electro Cellulite Massage 30 min

ECM Ă€r en behandling som har en omedelbar lyftande och skulpterande effekt pĂ„ rumpa och lĂ„r. Mikroströmmens effekt gör att synlighet av celluliter minskas samtidigt som behandlingen ger lymfatisk drĂ€nering som minskar toxiner och överflödig vĂ€tska. Resultatet Ă€r en jĂ€mnare och tightare hud!