Välkommen till DermaPen 4 i Stockholm

Välkommen till SugarMe Esthetics. 

Årets Dermapen 4 salong 2021. Vi är bäst på DermaPen 4 i Stockholm! 


Dermapen 4 Microneedling skapar med hjälp av 16 sterila engångsnålar, 1 920 mikrokanaler i huden per sekund. Dessa mikrokanalers syfte är att stimulera hudens egna nyproduktion av kollagen  samtidigt som dessa upptagningsförmågan av näringsämnen och fukt, samt föra att stimulera hudens nyproduktion av kollagen. Detta är ett mycket effektivt och säkert sätt för huden att uppta behandlingspreparat.


Dermapen ger dig en förbättrad och föryngrad hudstruktur, både i översta hudlagret epidermis och djupare ner i dermis.


Boka din DermaPen behandling i Stockholm hos SugarMe Esthetics.

Vill du hellre boka dermapen via telefon? 

Önskar du en kostnadsfri konsulation för att se om Dermpen är rätt för dig och dina behov?

Har några andra frågor eller funderingar om Dermapen?

Ring oss! 
+46 10 330 04 60 

eller besök oss i på Armfeltsgatan 25 i Stockholm.


Våra kunder älskar oss! Läs några av våra senaste Google Reviews.


Årets Dermapen 4 salong!

2021 hade vi den stora äran att utses till Årets DermaPen Salong! 

Detta är en oerhört hedersam utmärkelse som vi är mycket stolta över. Det gör att vi utan att skryta kan säga att vi är bäst på Dermapen 4 i Stockholm och Sverige!

Har du frågor om Dermapen 4? Ring oss på +46 10 330 04 30

Överlägsen teknologi utvecklad i Australien

Det banbrytande DermaPen systemet utvecklas i det soliga Australien.

Kontinuerlig investering i spetskompetens

Dra nytta av de senaste genombrotten inom hudvetenskap, och produktutveckling.

Medicinskt betrodd och rekommenderad

Tusentals läkare stöder microneedling för att hjälpa dig att se yngre ut och åtgärda många hudproblem - snabbt.

Ledande inom Microneedling-industrin

Dermapen uppfyller alla krav i lagstiftningen och är certifierad som medicinteknisk produkt av klass 2.

Vad är Dermapen microneedling?

Dermapen är en mycket avancerad microneedlingbehandling som ger ett snabbt, säkert och framgångsrikt resultat på många olika typer av hudåkommor och hudproblem. 

Med hjälp av 16 sterila engångsnålar skapar 1 920 mikrokanaler i huden per sekund, vars syfte dels är att öka upptagningsförmågan av näringsämnen och fukt. Detta är ett mycket effektivt och säkert sätt för huden att uppta behandlingspreparat. Dermapen ger dig en förbättrad och föryngrad hudstruktur, både i översta hudlagret epidermis och djupare ner i dermis.

Varför ska du göra DermaPen?

Dermapen är den mest avancerande microneedlingsverktyget på marknaden som ger en kollagenstimulerande effekt utan några biverkningar och har en minimal återhämtningstid. 

Dermapen orsakar mindre trauma och minimal epidermal skada än traditionell microneedling, vilket gör behandlingen mycket mindre smärtsam och ger mindre obehag. 

Dermapens effektiva och säkra behandlingsteknik eliminerar även risk för smittspridning, samt att det reglerbara nåldjupet gör att behandlingen anpassas efter dina individuella behov. 

Den säkra och avancerande tekniken tillåter även att arbeta i känsliga områden såsom ögon, läppar och kring näsan. Även bristningar och ärr på mage och lår går att behandla med dermapen.

Hur går en Dermapen behandling till?

Inför ditt första besök kommer du få fylla i ett hälsokontrollsformulär med tidigare erfarenheter av olika estetiska behandlingar, ditt nuvarande hudtillstånd och din dagliga hudvårdsrutin. Utifrån detta bestäms vad som skall fokuseras på och vi skapar en individuell behandlingsplan. Efter behandlingen får du en anpassad rekommendation av hemmaprodukter som bör användas under behandlingens kur.

Vem är DermaPen för?

Dermapen passar för dig som vill behandla:

Fina liner och rynkor
Akne
Ärr

Akne ärr
Huduppstramning
Hudbristningar
Pigmenteringar
Porer
Håravfall

Hur ofta ska man göra Dermapen?

För att få ett bra resultat av DermaPen bör man göra en kur på flera behandlingar. Hur många behandlingar man behöver beror på de problem som behöver korrigeras.
En behandlingskur om 3-6 behandlingar med Dermapen tillhör det vanligaste som rekommenderas. Varje DermaPen behandling utförs med 2-8 veckors intervall.
Fler behandlingar kan vara nödvändigt beroende på problem/skada.

Hur lång är DermaPen behandlingen?

Hur lång en Dermapen behandling är beror mycket på det problem som står i fokus. Men de vanligaste DermaPen behandlingarna tar mellan 20-80 minuter.

DermaPen 4 resultat. Hur fort kan jag se resultat?

Redan efter första behandlingen av DermaPen kan man se resultat. Varaktigt resultat visar sig efter vanligen efter ca 4-6 behandlingar beroende på hudproblemet som behandlas. Varje behandling utförs med ca 2-8 veckors mellanrum. Även det beroende på vilket hudproblem som behandlas. För exempelvis pigmentering och acne är det 2-4 veckor mellan behandlingarna, och för Anti-Aging och behandling av ärr så ska det gå 4-6 veckor mellan behandlingarna.

Hudens tillstånd förbättras sedan kontinuerligt under de följande 6-12 månader efter att DermaPen 4 kuren avslutats. Detta tack vare hudens egna återhämtningsprocess i kombination med hemvårdsprodukterna från Dp Dermaceuticals. 

Hudålder och skötsel av din hud i övrigt är faktorer som också spelar roll i hur resultatet visar sig.

Vad är återhämtningstiden efter en Dermapenbehandling?

Återhämtningstiden efter Dermapen är minimal. 
Beroende på intensiteten kan en lätt rodnad i huden uppstå i upp till 48 timmar efter din Dermapenbehandling. 

Produkten Dp Dermaceuticals Cover Recover appliceras på huden med en anpassad färg utifrån din hudton, vilket gör att det inte är några problem att återgå till dina normala dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Att tänka på inför din Dermapenbehandling

Innan ditt besök: För bästa resultat rekommenderas att använda anpassade Dp Dermaceuticals produkter 2-3 veckor innan behandlingen. 
Produkter från Dp Dermaceuticals kan du köpa hos oss på SugarMe Esthetics. Viktigt att tänka på att vänta minst 2 veckor efter injektioner så som fillers och botox.

Efter ditt besök: Använd anpassade Dp Dermaceuticals produkter i minst 7 dagar efter behandling. Detta för att säkerställa att din hud får exakt det den behöver med den bästa återhämtning efter din dermapen behandling. 
Produkterna går att köpa hos oss på SugarMe Esthetics. Då Dermapen skapar mikrokanaler och mikroblödningar, är det viktigt att tänka på hygien. 

Att tänka på efter din Dermapenbehandling gällande hygien och egenvård:
- Byt till rena örngott
- Använd rena handdukar
- Undvik att röra området de första timmarna
- Badda det behandlande området torrt de första dagarna
- Använd inte make up de första 12 timmarna
- Undvik att duscha, bada och rengöra det behandlande området samma dag som du har behandlats.

Att undvika 48 timmar efter din Dermapenbehandling:

Innan ditt besök: För bästa resultat rekommenderas att använda anpassade Dp Dermaceuticals produkter 2-3 veckor innan behandlingen. 
Produkter från Dp Dermaceuticals kan du köpa hos oss på SugarMe Esthetics. Viktigt att tänka på att vänta minst 2 veckor efter injektioner så som fillers och botox.

Efter ditt besök: Använd anpassade Dp Dermaceuticals produkter i minst 7 dagar efter behandling. Detta för att säkerställa att din hud får exakt det den behöver med den bästa återhämtning efter din dermapen behandling. 
Produkterna går att köpa hos oss på SugarMe Esthetics. Då Dermapen skapar mikrokanaler och mikroblödningar, är det viktigt att tänka på hygien. 

Att tänka på efter din Dermapenbehandling gällande hygien och egenvård:
- Direkt UV exponering - använd alltid solskydd!
- Hård fysisk träning
- Varma bad, jacuzzi eller bastu
- Swimmingpool / klorvatten
- Fillers och botox
- Vaxning, sockring, rakning, färgning på det behandlande området
- Brun utan sol
- Tatuera

OBS! Använd inte produkter med AHA, BHA eller PHA syror, retinoider, bensoylperoxid, alkohol eller hydrokinon minst en vecka efter din behandling.

Vad kostar DermaPen 4 Microneedling?

DermaPen behandlingar kostar olika mycket beroende på vilket område som DermaPen ska utföras på och vilket eller vilka problem som ska behandlas och korrigeras.
Våra priser hittat du i vårt bokningssystem.
Dermapen 4 Microneedling behandling

Vilken DermaPen-behandling ska du välja?

Om du är förtrogen med vilken behandling du ska boka så kan du gör det direkt via vårt bokningssystem.
Är du osäker? Ringa oss på +46 10 330 04 60