VĂ€lkommen till SugarMe Esthetics


SugarMe Esthetics Ă€r din bĂ€sta skönhetssalong i Stockholm och Östermalm!


Vi Ă€r mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av flera unika behandlingsmetoder, metoder som gör att vi kan inrikta behandlingen av dig pĂ„ ett sĂ€tt som ger dig de resultat du hoppas pĂ„. 


Vi erbjuder framför allt: ”Body Sugaring”, hĂ„rborttagning. Detta Ă€r vad vi en gĂ„ng började med och har sedan dess blivit lite av vĂ„r signaturbehandlingsmetod, dĂ€r av företagsnamnet. Du har inte provad Sockring förrĂ€n du gjort det hos oss. 


En naturlig hudvĂ„rdsserie som heter Yon-Ka. Produkterna har utvecklats av nĂ„gra av Paris bĂ€sta vetenskapsmĂ€n sedan 1954. Yon-Ka levererar eviga dramatiska hudvĂ„rdsresultat för ansikte och kropp, produkterna Ă€r speciellt utvecklade för problemet som just din hud lider av. 


Caci -icke-kirurgisk ansiktslyftning- en behandlingsmetod dĂ€r mikroström anvĂ€ndes för att ”omskola” musklerna i framför allt ansiktet sĂ„ att man fĂ„r en lyftande effekt. Ett mycket bra alternativ till de toxininjektioner som annars Ă€r alternativet. 


Crystal Clear utvecklar tekniker och maskiner för MicroDermabrasion och Oxygen (syre) –behandlingar. Tekniker utformade för problematiska hudproblem och för att fĂ„ direkta och djupt resultat riktat mot rynkor, tidigt akne, Ă€rr, pigmentering, mörka ringar, förstorade porer etc. 


Megawhite Express Tandblekning, med resultat som ger upp till 12 nyanser vitare tÀnder pÄ 20 minuter, och utan biverkningar sÄ som kÀnslighet i tandkött.


OsÀker pÄ vilken behandling du ska vÀlja?

Ring, maila eller chatta med oss!

För alla behandlingar erbjuder vi dessutom en 15 min gratis konsultation om du har ytterligare frÄgor efter att ha lÀst allt om vÄra behandlingar pÄ vÄr hemsida.Vi ses pÄ SugarMe Esthetics.


VĂ„r personal.

Klicka hÀr för att trÀffa vÄr personal
Org nr: 556903-2955 

Telefon: 010-330 04 60