Om Massage Behandlingar

På SugarMe Esthetics kombinerar vi vetenskap med de läkande makterna från naturen för att få balans och harmoni. Designade för att frigöra ditt sinne från stress, bibehålla hälsan i din kropp och förnya en balans, använder vi i alla våra massager, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar oss utav Yon-Ka. En proffesionell hudvårdsserie från Paris. Doftfria organsika oljor och lotioner är också tillgängliga.

Melanie Sommerfeldt, CMT

Melanie har varit en certifierad massageterapeut (CMT) i USA sedan maj 2003 med en examen från Utah College, en skola som inriktar sig på massageterapi.  Melanie_1

Innan hon blev kär i Stockholm och flyttade hit med sin man, utförde hon sin massagepraktik i samarbete med två kliniker i USA. Ett kiropraktisk kontor och ett centrum för sjukgymnastik. Dessutom har hon tillbringat varje höst under de senaste 12 åren i Klippiga bergen i närheten av Yellowstone National Park där hon masserade på Mountain Sky Guest Ranch, ett fem-stjärnigt lyxhotell.

Melanies signaturstil är integrerade bindvävsmassage, stretching och “myofacial Release” – en metod som lindrar spänningar. De olika teknikerna är kända för att ha verkliga hälsofördelar som är långvariga.

Oavsett om du funderar på att minska kronisk smärta med en terapeutisk massage, eller koppla av och återställa dig själv med en inpackning, kan Melanie personifiera en behandling för att få dig att få ut det just du vill med behandlingen och klara av stressen i vardagen.

Boka massage nu

GENERIQUE CORPS

Terapeutisk Massage:

En uppfriskande helkroppsmassage som kombinerar olika tekniker och fokuserar på varje enskild persons problem. Denna reparerande behandling erbjuder en lindring på specifika områden i kroppen.
Med de olika teknikerna och med mer intesiva tryck hjälps specifikt vanliga områden med kroniska spänningar. Med hjälp av blod- och lymfcirkulationen lindras ömmande muskler och strukturella obalanser förbättras.

GENERIQUE VISAGE-CORPS

Svensk Massage:

En skräddarsydd massage som tillåter din terapeut att behandla kroppens obalans och stress och framkallar en känsla av total avslappning för hela kroppen och indisk huvudmassage.

Pregnancy

Graviditets Massage “Mother to Be Massage:

Unna dig tid för att ta hand om dig själv. Under detta skede av omvandling och förändring i kroppen, kan vår terapeut hjälpa till att få dig att känna dig som ditt bästa och se fantastisk ut, genom att ge lindring och avslappning. För att försäkra våra mammors bekvämlighet under sin behandling kommer vi att använda oss utan stödkuddar.

Denna vårdande helkroppsmassage med en varm olja, har en lugnande effekt för både mamman och bebisen. De lugnande efflouragen lindrar värk och smärta genom graviditeten och tillåter den väntande kroppen att slappna av, stärka immunsystemet och lindra stress.
Användandet av Yon-Ka’s Huile Corps 2, rik på olja från sojabönor, gör att huden blir mjuk och mer elastisk för att förebygga hudbristningar. Du är välkommen att boka in för en konsultation med våra terapeut att träffas och diskutera en plan som passar dig bäst. Boka behandling eller konsultation via vår onlinebokning system eller ring/ maila oss.

Välj från 45 min / 60 min / 90 min

GENERIQUE VISAGE

Från Top till Tå Massage och Kroppspolering 90 min

Efflourage som stimulerar cirkulationen för hela kroppen från huvud till fötterna, särskild uppmärksamhet åt lymfsystemet. Samt en helkropps exfoliering som mjukgör huden.

Kostnadsfri konsultation

Välkommen att boka in för en 15 min konsultation med Melanie, vår mycket kvalificerad massageterapeut.