Behandla Ärr med DermaPen 4

Ärr och Ă€rrvĂ€vnad Ă€r resultatet av den biologiska process som kroppen utför för att reparera skadad hud genom lĂ€kning. Ärr kan kategoriseras in i tre huvudkategorier:

Mörka och ljusa Àrr

Mörka och ljusa Àrr Àr ytliga Àrr som generellt sett lÀker och Àr knappt synliga efter 3-6 mÄnader.

Upphöjda Àrr

Hit kategoriseras Ă€ven hypertrofiska Ă€rr som har blivit upphöjda. Dessa Ă€rr uppkommer vanligen i omrĂ„den som böjs, sĂ„ som knĂ€n, rygg, armbĂ„gar etc. och Ă€r resultatet av att Ă€rrets ytterkanter tĂ€njts under lĂ€keprocessen. Keoida Ă€rr har en tendens att vĂ€xa utanför den grĂ€ns som initialt var skadat. Dessa Ă€r kan bli större, skapa smĂ€rta eller klĂ„da.

MÄlade Àrr

Detta Àr den vanligaste typen av Àrr och Äterfinns allra oftast i exempelvis ansiktet pÄ omrÄden som tidigare varit plÄgat av acne. Denna typen av Àrr orsakas av att kroppen inte lyckats skapa tillrÀckligt mycket ÀrrvÀvnad. DÀrför matchar inte denna ÀrrvÀvnad utseendet pÄ den omgivande huden.

Dermapen Ă€r en mycket effektiv behandlingsmetod för Ă€rrvĂ€vnad. Modellering, reducing och / eller borttagning Ă€r bland de mest framgĂ„ngsrika resultaten för icke kirurgiska ingrepp. Dermapen 4  hĂ€r Ă€ven en funktion dedikerad för just behandling av Ă€rrvĂ€vnad.

behandling

Individuella avvikelser förekommer ofta, men ovan problem behandlas vanligen genom:

4-5

Behandlingar

45

Minuter

6

Veckors intervall