CORONAVIRUS COVID-19 info

Du ska vara trygg nÀr du besöker en skönhetssalong och speciellt nÀr du besöker SugarMe Esthetics

FrÄga: Hur jobbar SugarMe Esthetics för att minimera smittspridning?

Svar: Om nÄgon ur vÄr personal visar nÄgra av de tecken som FolkhÀlsomyndigheten listar sÄ kommer dom inte till jobbet.
NÀr du som kund kommer till oss möts du av en lapp pÄ dörren med information. HÀr framgÄr det att det första du ska göra nÀr du kommer in till oss Àr att gÄ och tvÀtta hÀnderna. Du torkar dig pÄ en engÄngshandduk som du sedan stÀnger kranen med och öppnar dörren, sedan kastas handduken.


FrÄga: Vilka rengöringsrutiner vidtar SugarMe Esthetics?

Svar: BehandlingsbÀnkar och instrument desinficeras noggrant mellan varje kund. Tillika desinficeras dörrhandtagen.

Samtliga dörrhandtag, inne som ute desinficeras flera gĂ„nger per dag.


FrÄga: Vad förvÀntas av mig som besökare?

Svar: Förutom att du ska tvÀtta hÀnderna och inte ta pÄ nÄgot dessförinnan sÄ kommer vi inte ta i hand, kramas eller pÄ annat sÀtt hÀlsa genom fysisk kontakt.


FrÄga: Kan jag som kund vara trygg nÀr jag besöker SugarMe Esthetics?

Svar: Vi har alltid mycket goda rengöringsrutiner. Det Ă€r djupt rotat i vĂ„r verksamhet och Ă€r en del av hur vi alltid jobbar. Att vi dessutom slutar med fysiska hĂ€lsningar och att vi mycket frekvent desinficerar alla ytor som berörs gör att vi Ă€r trygga i vĂ„r miljö och att du kan vara trygg nĂ€r du besöker oss.

Det Ă€r igen mycket viktigt att du som besöker oss Ă€r symtomfri och vi ber dig vĂ€nligen respektera vĂ„r avbokningspolicy. KĂ€nner du att du dagen innan behandlingen har nĂ„got av de symptom som FolkhĂ€lsomyndigheten listar sĂ„ ska du stanna hemma och avboka din behandling.


FrĂ„ga: Vad hĂ€nder om jag uppvisar nĂ„got av de symtom som FolkhĂ€lsomyndigheten listar nĂ€r jag besöker SugarMe Esthetics?

Svar: Vi förbehÄller oss rÀtten att avvisa dig som kund om vi pÄ grund av uppenbara symtom misstÀnker att du har en infektion i kroppen. Du kommer dÄ debiteras i enlighet med vÄr avbokningspolicy och dÄ jÀmföras med att du uteblir utan avbokning.

Vi förvĂ€ntar oss att du som kund till fullo respekterar FolkhĂ€lsomyndighetens riktlinjer.


FrÄga: Vad har SugarMe Esthetics för avbokningsregler?

Svar: Avbokar du senare Àn 24 timmar sÄ debiteras 50% av behandlingskostnaden. Avbokar du senare Àn 12 timmar sÄ debiterar vi 75% av behandlingskostnaden. Uteblir du frÄn behandling utan föregÄende avbokning sÄ debiteras du hela behandlingskostnaden.


FrÄga: Jag har fler frÄgor. Hur kan jag kontakta er?

Svar: Kontakta oss pÄ 010-330 04 60 eller skriv till oss via den rosa ikonen lÀngst ner till höger.