Behandla fina linjer och rynkor med DermaPen 4

Allt eftersom vi blir äldre så får huden fler rynkor och fina linjer. Detta är en naturlig del av hudens åldrande. Dessa ålderstecken kan uppträda tidigare eller senare, mer eller mindre tydligt hos olika människor och individer. De biologiska faktorerna kan vi inte göra så mycket åt. Dessutom kan livsstil och olika typer av föroreningar påskynda den visuella åldringsprocessen.

Vår hud visar åldringstecken på olika sätt, men de vanligaste områdena, som vi kan behandla med DermaPen, är:

Kråkfötter och skrattlinjer

Det är ofta här som de första åldringstecknen uppstår och syns först. Små rynkor som strålar ut åt sidorna från ögonens ytterkonturer. Detta är resultatet av många års leende, skratt och koncentration.

Läppstiftlinjer och Rökarlinjer

De känsliga områdena runt läpparna får uttryckslinjer som i sin tur resulterar i oönskad och inte så vacker läppstift-"blödning" och ojämna konturer i ditt annars så vackra leende. Dessa fina linjer runt läpparna ser ut som "rökrynkor", även om du aldrig ens stoppat en cigarett i munnen.

Djupare uttryckslinjer

Fina linjer och rynkor som lämnas obehandlade blir över tiden större och tydligare. När processen fått fortgå under en längre tid övergår de fina linjerna och rynkorna till att bli varaktiga "frusna" linjer så som de rynkor som uppkommer i pannan.

Slapp och Hängig hud

Den naturliga åldringsprocessen, skador orsakade av fria radikaler och icke aktiv hudvård kan resultera i slapp och hängig hud. 
Områden som ofta försummas är hals och decollete, huden runt öronen, baksidan av händerna, nacken / hårlinje.

Ojämn hudton

Naturligt åldrande kan resultera i ojämn hudton med pigmentering. Detta gäller i synnerhet dig som ofta och regelbundet exponerar din hy för naturens element. 

behandling

Individuella avvikelser förekommer ofta, men ovan problem behandlas vanligen genom:

4

Behandlingar

30

Minuter

6

Veckors intervall